INTELIGENTNA MASAŽA

Intelignetna masaža ni klasična masaža, kot smo je vajeni. To je inteligentna kombinacija ročnih masažnih in gibalnih tehnik, oblikovana z namenom, da vam omogoči normalno gibanje, dobro držo in občutek svobode v svojem telesu.
Tehnika, ki jo izvajamo, je revolucionarna na svojem področju, njeni rezultati pa so izjemni.

Sistem smo razvijali v 15 letih delovanja ob želji, da bi bili čim bolj efektivni pri doseganju rezultatov, saj vas veliko prihaja zaradi raznoraznih težav. Človek je narejen za gibanje – vse v našem telesu je narejeno na takšen način, da nam omogoča gibanje, vendar nas lahko v življenju velika količina napačnih gibov (fizično delo, sedeča služba, intenzivni treningi) ali poškodbe stanejo svobode, ki nam jo ponuja naše telo – k težavam je potrebno pristopiti dinamično. Možgani dobivajo različne informacije preko različnih čutil (»senzorjev«), ki se nahajajo v tkivih našega telesa (mišicah, kitah, sklepih), vse to pa vpliva na delovanje naših teles. Naš pristop je oblikovan tako, da z različnimi tehnikami aktiviramo različne senzorje v telesu in mu damo informacije, kako naj se giba v prostoru ter kako naj vzdržuje simetrično pokončno držo.

Rezultat je usklajeno gibanje, drugačna drža pri delu, občutek lahkosti, telo vas podpira pri delu, pri hobijih, življenju in vam ne jemlje energije.

Pomagamo vam, da lahko svoj čas porabite za bolj konstruktivne in lepe stvari, namesto da bi ves čas razmišljali le o tem, kako vas moti, da vas boli vrat, križ, koleno, ali pa da bi se obremenjevali, ker v naročju ne morete držati otrok ali vnukov zaradi bolečin, ali da bi si omejevali željo po gibanju in zaradi preobčutljivosti kolen ne bi mogli kolesariti ali igrati nogometa ipd.

Porabite svoj čas za stvari, v katerih uživate.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.