Sports elite

Dobrodošli v novem epigenetsko optimiziranem jazu!

Epigenetsko poročilo
Sports elite
Epigenetski test sports elite

“Sports elite” je program za izboljšanje vaše osebne in fizične zmogljivosti s prilagajanjem vašega okolja; na koncu se izboljšajo vaše telesne, duševne in čustvene sposobnosti kar se odraža na hitrejši regeneraciji, večji sposobnosti in doseganju boljših rezultatov na športnem področju.

Okolje vpliva na kar 98 % tega, kako se izražajo vaši geni. To pomeni, da se vaše fizično telo, osebnost, zdravje in kemija odzivajo glede na

  • okolje v katerem se nahajate in
  • življenjski slog, ki ga živite.

Trenutno vi in skoraj vsi ostali na planetu delujete v stanju, ki ni optimalno in je daleč od najvišje zmogljivosti. Vse to je posledica okolja in življenjskega sloga, ki se mu vsakodnevno ali redno izpostavljate.

Sem spadajo procesirana hranila, nizko biorazpoložljiva hranila oz. hranila, ki težko absorbirajo, toksini, kemikalije, pa tudi elektromagnetni in nizkofrekvenčni valovi, ki sovplivajo na sposobnost telesa, da se optimalno popravi in deluje v stanju največje zmogljivosti.

Te funkcije poganjata dva zelo specifična procesa, ki sta pomembna za način, kako se vaše fizično telo odziva in izkorišča svoje zmogljivosti. Prvič, kakovost celic, ki jih vaše telo ustvarja za obnovo. Drugič, encimski proces, ki je pospeševalnik vseh telesnih procesov, zlasti pri popravilih, okrevanju in končni vrhunski zmogljivosti.

Epigenetski test sports elite
Epigenetski test sports elite

Ker vaše okolje nadzoruje izražanje vaših genov, je to najpomembnejši dejavnik za optimalno celično odzivanje, ki bo omogočilo najboljše popravilo tkiv, kar bo vodilo k boljši zmogljivosti. Vaš celotni telesni sistem bo začel delovati na najboljši možni ravni, kar vam bo zagotovilo vrhunske rezultate, ki ste si jih želeli.

Poslabšala se bo sposobnost spanja, oslabilo se bo delovanje imunskega sistema, kar bo vodilo v pogostejše prehlade, splošno povečanje razdražljivosti in na splošno slabše počutje.

Če bo telo predolgo ostalo v neoptimalnem stanju, se bo zmanjšala vaša zmožnost za delovanje na najvišji ravni zmogljivosti in lahko sčasoma privede do kroničnih zdravstvenih težav.

Fizično naporni treningi in naporen življenjski slog zahteva precejšnjo količino vzdrževanja zaradi visokih ravni vnetja, ki jih telo doživlja med vrhunsko zmogljivostjo; zato morate bolj kot nešportni udeleženec upravljati in ves čas vzdrževati te optimalne ravni.

Program ”Sports elite” je namenjen kot pomoč pri prepoznavanju številnih pogostih okoljskih vplivov, ki vodijo do neoptimalne ravni, zaradi katere je vaše telo v stanju, ki ni najbolj visoko produktivno. To je navsezadnje posledica zmanjšanja genetskih in encimske zmogljivosti.

Epigenetski test sports elite
Epigenetski test sports elite

Za rešitev vam ponujamo 90-dnevni načrt vrhunske zmogljivosti, s katerim boste določili svoje potrebe ter povečali svoje optimalne fizične in biokemične vire.

To bo vašemu telesu omogočilo, da se z lahkoto spopade s stalnimi spremembami, tako da boste uporabili informacije, ki so jih boste dobili v svojem programu.

Ta proces izboljšanja vrhunske zmogljivosti je postopek prebujanja, v katerem se zavedate učinkov okolja in pozitivnih odločitev, ki jih sprejemate v svojem okolju, da postanete popolnoma odgovorni za svojo športno in kondicijsko usodo.

Cenik storitve

Sports elite

Epigenetski test s 30-minutnim individualnim posvetom.
147,00
Rezerviraj

Sports elite

Epigenetski test z zdravniško obravnavo.
247,00
Rezerviraj
Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.