Masaža nosečnic

Nosečnost je odličen čas za razvajanje in negovanje telesa. Redne masaže pomagajo zmanjšati stres, spodbujajo sprostitev in bodočim mamicam pomagajo obvladovati vse nove bolečine.

MOČ:
Namen:
Klasična masaža

Čestitamo! Nič na svetu ni lepšega od čudeža nosečnosti.

Ne glede na to, ali gre za vašega prvega otroka ali novega člana družine, se vaše telo vsak dan spreminja. Za mnoge ženske je skoraj nemogoče, da bi se lahko resnično pripravile na vse spremembe, ki jih lahko rastoči otrok povzroči vašemu telesu.

V Terapevtskem centru Tamara razumemo, da devet mesecev nosečnosti ni primerljivih z nobeno podobno vrsto fizičnega spremebe telesa, zato so tu naši masažni terapevti, da vam zagotovijo podporo in olajšanje, ki ju potrebujete.

Nosečnost je odličen čas za razvajanje in negovanje telesa. Redne masaže pomagajo zmanjšati stres, spodbujajo sprostitev in bodočim mamicam pomagajo obvladovati vse nove bolečine.

Masažni terapevti se zavedajo, da občutljiva narava nosečnosti zahteva veliko skrb in pozornost. Ta način masaže lahko izvajajo le terapevti, ki so bili posebej usposobljeni za masažo nosečnic.

Ženske lahko začnejo z masažo kadarkoli med nosečnostjo, v prvem, drugem ali tretjem trimesečju. Kontraindikacije, na katere opozarjamo nosečnice, preden pridejo do nas je, da se ne počutijo dobro, da se jim vrti, da so močno slabokrvne ali da imajo rizično nosečnost – v tem primeru vas prosimo, da vprašate za dovoljenje svojega ginekologa.

Nosečnost ne spreminja le telesa, temveč tudi način razmišljanja. Vaš materinski instinkt prevzame vajeti, zato je pomembno, da se počutite udobno od trenutka, ko vstopite skozi vrata, do trenutka, ko odidete. Terapevti bodo poskrbeli, da vam bo udobno in da se boste med masažo počutili prijetno in varno.

Če želite občutiti resnične prednosti nosečniške masaže, je najbolje, da masaže redno ponavljate. Pod ugodnosti smo pripravili cenovno ugodne pakete, za vse, ki želijo redne termine masaž. Nosečniške masaže pripomorejo k prijetnejši nosečnosti brez stresa, boljše počutje v svojem nosečniškem telesu in večjo povezavo z dojenčkom.

Ne pozabite nase in na skrb tudi po porodu. Kadar je mamica mirna, spočita in uspe skrbeti zase, se to odraža tudi na manj težav pri dojenčkih in njihovem počutju. Vaš dojenček vas čuti in vaju doživlja kot eno v trebuhu in tudi še eno leto po porodu.

Pokličite nas in rezervirajte masažo še danes. Zaslužite si razvajanje. Navsezadnje v vas raste še en človek! 🙂

Cenik masaže nosečnic

30 minut

30,00
Rezerviraj

45 minut

37,00
Rezerviraj

60 minut

46,00
Rezerviraj

90 minut

57,00
Rezerviraj

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.