Terapevtska masaža

Terapevtska masaža je namenjena lajšanju bolečin in težav gibalnega sistema.

Moč: se prilagodi glede na tip težave in stopnjo vnetja (akutno, kronično)
Namen: odprava bolečin, povečanje gibljivosti, izboljšanje drže
Terapevtska masaža

“Na vratu in po hrbtu imam vozle. Težko se premikam in moje telo je nenehno napeto. Slišala sem, da je terapevtska masaža boleča, vendar mi je vseeno. Potrebujem vašo pomoč!”

Mnogi ljudje terapevtsko masažo povezujejo z bolečimi pritiski. Malo stisnemo zobe, ko boli, ampak saj bo potem boljše. Pa je res tako?

Ne ravno. Terapevtska masaža ni sinonim za bolečino. V Terapevtskem centru Tamara so naši masažni terapevti usposobljeni za obravnavo vseh vrst zahtev. Terapevtsko masažo je mogoče opraviti brez groznih bolečin.

Prepričanje, da bo kratkotrajno trpljenje na masažni mizi prineslo dolgoročno olajšanje, je pogosto zmotno.

Mnogi med nami verjamejo, da je edini način da pozdravimo telo, če terapevt 60 minut močno pritiska, gnete ali koplje v globine naših mišic.

Terapevtski center Tamara ima drugačen pristop, podprt z mnogimi sodobnimi znanstvenimi raziskavami. Naši terapevti skupaj z vami pripravijo masažo po meri, ki vas bo podprla točno tam, kjer potrebujete. Pritisk je potreben – bolečina ne.

Če vas zanima več, zakaj bolečina med terapevtsko masažo naredi več škode kot koristi, preberite ta članek.

Terapevtska masaža

Cenik terapevtske masaže

30 minut

34,00
Rezerviraj

45 minut

42,00
Rezerviraj

60 minut

50,00
Rezerviraj

90 minut

62,00
Rezerviraj

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.