Masaža globokih tkiv

Pri masaži globokih tkiv se uporablja globlji pritisk, gibi se izvajajo počasi in močneje, tako dosežemo globlje plasti mišic. Takšen tip masaže je zelo učinkovit za razbijanje t.i. vozlov.

Moč: srednja - močna
Namen: prekrvavitev, mehčanje zakrčenih tkiv (vozlov)
Klasična masaža

Pri masaži globokh tkiv, ki ima podobne prednosti kot klasična masaža, se uporablja globlji pritisk, gibi se izvajajo počasi in močneje, da dosežemo globlje plasti mišic.

Takšen tip masaže spodbuja mišice, da popustijo močno zakrčenost (tako imenovane vozle), ki lahko pripelje do nelagodnega občutka v telesu – npr. kadar sedite za računalnikom 5 ur in začutite bolečino v vratu, zaradi statične drže.

Če v takšnem stanju pustimo mišice predolgo časa (nekaj mesecev ali celo več let), lahko govorimo o kronični mišični napetosti. Počasnejša hitrost in bolj koncentriran pritisk bo spodbudil vaše mišice, fascije in kite, da se sprostijo in prekrvavijo, kar vam bo dalo občutek olajšanja po masaži.

Masaža globokih tkiv lahko izboljša cirkulacijo, zmanjša manjše bolečine, poveča obseg gibanja in blaži vnetja. Glede na študijo v reviji Journal of Alternative and Complementary Medicine je masaža globokih tkiv že po eni seansi pomagala znižati krvni tlak.

Če želite pozdraviti staro poškodbo, ki vam ves čas malo nagaja ali se spopadate z manjšimi bolečinami, nas pokličite in rezervirajte termin za masažo globokih tkiv.

Pred masažo se pogovorite s terapevtom, mu poveste kaj bi želeli in skupaj bosta določila potek dela.

Cenik masaže globokih tkiv

30 minut

31,00
Rezerviraj

45 minut

39,00
Rezerviraj

60 minut

47,00
Rezerviraj

90 minut

59,00
Rezerviraj

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.