Lasje, koža, nohti

Epigenetski test za tiste, ki bi želeli izboljšati stanje svojih las, kože in nohtov.

Epigenetsko poročilo
Lasje, koža, nohti
Epigenetski test - Izpadanje las

Opažamo, da se koža, lasje in nohti spreminjajo pri vedno mlajših ljudeh.

Pomembno je vedeti, da vaše telo podpira in vzdržuje vaše temeljno hranilno okolje, ki ga ustvarite s hrano, ki jo uživate in z načinom življenja. 

Ta temelj ima ključno vlogo pri fiziologiji telesa in se lahko spreminja glede na osebni epigenetski vpliv.

Da bi podprli svojo mladost in vitalnost, je pomembno zagotoviti, da vsi notranji in zunanji procesi delujejo v usklajeno in na optimalni ravni.

Vaš načrt za optimizacijo las, kože in nohtov je zasnovan tako, da opozarja na številne pogoste okoljske vplive okolja, ki lahko vplivajo na zdravje, videz in počutje vaših las, kože in nohtov. Poleg tega vas bo načrt vodil pri izbiri živil z 90-dnevnim programom, da boste izžarevali bolj mladosten videz.

Optimizacija je proces prebujanja, v katerem se začnete zavedati vpliva, ki ga imavaša izbira hrane in okolja na vaše telo in kožo. Pozitivne odločitve, ki jih sprejemate, vam omogočajo, da postanete odgovorni za svojo mladostno podobo.

Epigenetski test - Lasje, koža, nohti
Epigenetski test - Optimizacija las

Optimizacija las

Zdravi lasje, koža in nohti so zunanji znak, da so naši notranji sistemi
delujejo na optimalni ravni. Geni imajo pomembno vlogo pri tipu naših las, vzdržljivosti in obsegu, čeprav lahko na nekatere elemente naših las vplivamo sami z ustrezno prehrano in nadzorom izpostavljenosti neželenim okoljskim vplivom.

Zagotavljanje pravilnega ravnovesja hranilnih snovi, potrebnih za zdrave lase, je bistvenega pomena. Zdaj lahko prepoznamo morebitna pomanjkanja
in se odzvati na te potrebe s pomočjo prilagojenega epigenetskega testa za lase, kožo in nohte.

Optimizacija kože

Koža potrebuje pravo ravnovesje hranilnih snovi, da ohrani svoj sijaj. Vaša koža je največji telesni organ in deluje kot pregrada, ki ščiti preostale dele telesa pred vplivi okolja. Uravnotežen vnos hranil pomaga podpirati in nahraniti kožo, kar pripomore k temu, da je vaša koža videti mlada in se stara počasneje.

Vaše telo beljakovine, ki jih zaužijete, spremeni v gradnike, imenovane aminokisline in jih ponovno uporabi za izdelavo drugih beljakovin, vključno s kolagenom in keratinom ki tvorita strukturo kože. Znano je tudi, da aminokisline pomagajo nadomestiti stare kožne celice. Te skupaj z drugimi pomembnimi hranilnimi snovmi podpirajo splošno zdravje in videz naše kože.

Epigenetski test - Optimizacija kože
Epigenetski test - Optimizacija nohtov

Optimizacija nohtov

Če se zavedate ali ne, je zdravje nohtov lahko precej močan pokazatelj vašega splošnega zdravja. Uravnotežena vsebnost različnih hranilnih snovi v hrani lahko podpira vaše nohte in celo pomaga, da se iz suhih in krhkih spremenijo v vitalne in močne.

Telo nohta se oblikuje na nohtni posteljici in ščiti konice prstov na rokah in nogah, saj so to najbolj oddaljene konice telesa. Naši nohti so v vsakdanjem življenju pogosto izpostavljeni največjim mehanskim obremenitvam, zato je njihova prehranska podpora, ki jo potrebujejo, pomembna za videz, pa tudi za zaščito naših prstov na rokah in nogah!

Cenik storitev

Lasje, koža, nohti

Epigenetski test s 30-minutnim individualnim posvetom.
147,00
Rezerviraj

Lasje, koža, nohti

Epigenetski test z zdravniško obravnavo.
247,00
Rezerviraj
Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.