Imunski sistem in dobro počutje

Ta epigenetski test izvajamo najpogosteje, saj se lahko na njegovi osnovi najbolj učinkovito spopadate z vsemi kompleksnimi težavami v vsakdanjem življenju.

Epigenetsko poročilo
Imunski sistem in dobro počutje
Epigenetski test Imunski sistem in dobro počutje

Je epigenetski test, ki ga v našem centru delamo najpogosteje, saj nam zaradi kompleksnih težav, s katerimi se ubadamo v vsakdanjem življenju, največ pove.

Zelo toplo ga priporočamo vsem, ki imajo kronične težave, avtoimuna stanja, alergije, se enostavno ne počutijo dobro v svoji koži, vedo, da so izgoreli – ali pa na poti do tja, pa ne vedo kako iz začaranega kroga in vsem, ki ne bi želeli čakati tako dolgo, da pride do česa takšnega in bi želeli delovati preventivno.

Program za optimalno počutje je preprost, prijeten in preverjen sistem za prilagajanje celičnega okolja z namenom, da bi izboljšali svoje telesne, duševne in čustvene zmogljivosti.

Vaše okolje v več kot 98 % vpliva na način, kako se izražajo številni geni. Torej na način njihovega fizičnega obnašanja in nadzora nad skoraj vsemi vidiki vašega življenja.

V tem trenutku, podobno kot velika večina ljudi na svetu, zaradi učinkov okolja delujete na ravni, ki je nižja od optimalne.

Zaradi učinkov rafiniranih živil, nizkega vnosa hranil, strupenih snovi in kemikalij, elektromagnetnih polj in izjemno nizkih frekvenc prihaja do motenj v vsakodnevnem delovanju telesa.

Epigenetski test Imunski sistem in dobro počutje
Epigenetski test malčki in otroci

To delovanje poganjata dva osnovna procesa, ki sta bistvena za način izražanja vašega telesa. Prvič,kakovost novih celic, ki jih telo proizvaja in se s tem obnavlja, in drugič, delovanje živčnega sistema in encimskih procesov, ki so odgovorni za vse, kar se v telesu dogaja.

Ker okolje vpliva na izražanje genov, predstavlja najbolj ključni vidik proizvajanja optimalnih celic, ki nato tvorijo optimalna tkiva, optimalne organe in nazadnje sisteme ter celoten organizem – vašo optimalno različico.

Encimski procesi so povsem odvisni od stalne razpoložljivosti vitaminov, mineralov in aminokislin, s pomočjo katerih delujejo. Na živčni sistem pa močno vplivajo strupene snovi, zdravila in različna elektromagnetna sevanja.

Za optimalno delovanje morate zagotoviti, da ti procesi delujejo kar najbolje.

Če je delovanje slabše od optimalnega, boste takoj občutili njegove učinke kot poslabšanje funkcionalnosti, ki se lahko odraža v pomanjkanju energije, slabem spancu, šibkem imunskem sistemu, slabi koncentraciji, razdražljivosti, splošnih bolečinah, počasnem okrevanju, nagnjenosti k poškodbam in še čem.

Če organizem predolgo ostane v neoptimalnem stanju, lahko to pripelje do kroničnih zdravstvenih težav.

Epigenetski test Imunski sistem in dobro počutje

Cenik storitve

Imunski sistem in dobro počutje

Epigenetski test z zdravniško obravnavo.
247,00
Rezerviraj
Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.