Anti Aging

Program Youthful cells je zasnovan tako, da optimizira preprečevanje staranja od znotraj.

Epigenetsko poročilo
Anti Aging
Epigenetski test anti aging

Program za pomlajevanje celic je zasnovan tako, da preprečuje staranje od znotraj. Načrt prehrane je preprost in prijeten program, ki je zasnovan tako, da vam pomaga pri pri iskanju bolj mladostnega sijaja in vitalnosti.
Vaši telesni sistemi se zanašajo na uravnoteženo prehrano, ki podpira vaše celice. Bistvenega pomena je tudi, da upoštevamo nasvete za izogibanje določeni hrani.

Vaše okolje in prehrana vplivata na do 98 % tega, kako se bodo vaša leta izrazila. Trenutno vi in skoraj vsi drugi na planetu delujete na podoptimalni prehranski ravni zaradi učinkov okolja.
Med njimi so predelana hrana, nizek vnos hranilnih snovi, slaba absorpcija in vplivi okolja doma in na delovnem mestu.

Vaše telo podpira in vzdržuje vaše temeljno hranilno okolje,ki ga ustvarite s hrano, ki jo uživate in z načinom življenja. Ta temelj ima ključno vlogo pri fiziologiji telesa in se lahko spreminja glede na osebni epigenetski vpliv.

Da bi podprli svoje mladostno počutje, je treba zagotoviti, da ti procesi delujejo usklajeno in optimalno. Načrt za mladostne celice je zasnovan tako, da pomaga prepoznati številne pogoste okoljske vplive, na podlagi katerih se določimo za izbiro hrane, ji je za vas primerna in tisto, ki ni primerna in oblikujemo osebni 90-dnevni program.

Optimizacija je proces prebujanja, v katerem se zavedate vplivov okolja na vaše telo in kožo. Pozitivne odločitve ki jih sprejemate, vam omogočajo, da postanete odgovorni za dogajanje v vašem telesu.

Epigenetski test anti aging

Cenik storitve

Anti Aging

Epigenetski test s 30-minutnim individualnim posvetom.
147,00
Rezerviraj

Anti Aging

Epigenetski test z zdravniško obravnavo.
247,00
Rezerviraj
Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.