Malčki in otroci

Spoznali boste kaj vse lahko vpliva na razvoj in zdravje vašega otroka in kako mu lahko pomagate.

Epigenetsko poročilo
Malčki in otroci
Epigenetski test malčki in otroci

Optimizacija potenciala dojenčkov in otrok, starih od 1 do 13 let, zahteva veliko znanja. Upamo, da vam bo to poročilo postreglo s pomembnimi informacijami, ki jih potrebujete.

Nekatera od hranil, ki jih dojenčki in otroci potrebujejo za rast in zdravje, so: kalcij – pomaga graditi močne kosti in zobe. Maščobe – ustvarjajo energijo, so potrebne za razvoj možganov, ohranjajo zdravo kožo in lase ter ščitijo pred okužbami.

Okolje vpliva do 98 % na to, kako se izražajo številni vaši geni (to se imenuje “Epigenetika”). To pomeni, da okolje vpliva na fizično izražanje genov – obenem pa nadzoruje skoraj vse vidike vašega metabolizma in življenja.

Trenutno vaš otrok in skoraj vsi drugi na planetu delujejo pod svojimi zmožnostmi zaradi vplivov okolja. Procesirana hrana, majhen vnos hranilnih snovi, strupi in kemikalije, elektromagnetna polja in vplivi izredno nizkih frekvenc so odgovorni za okvaro ali zniževanje normalnih vsakodnevnih funkcij telesa.

Te funkcije poganjata dva zelo specifična procesa, ki sta pomembna za način, kako se vaše fizično telo odziva in izkorišča svoje zmogljivosti. Prvič, kakovost celic, ki jih vaše telo ustvarja za obnovo in drugič živčni in encimski procesi, ki so odgovorni za vse ostale fizične procese v telesu.

Epigenetski test malčki in otroci

Med tem, ko ima okolje nanj spreminljajoč vpliv, je proces izražanja genov eden najpomembnejših pri proizvodnji novih zdravih celic, ki tvorijo zdrava tkiva, ki se pretvorijo v zdrave organe in na koncu celoten sistem in organizem, deluje tako kot mora.

Vaši encimski procesi so popolnoma odvisno od konstantnega dostopa vitaminov, mineralov in amino kislin, da lahko nemoteno tečejo. Na vaš živčni sistem močno vplivajo strupi, aditivi v hrani in frekvenčna valovanje. Vse te stvari lahko pripomorejo k funkcionalni okvari metabolizma.

Da dosežete optimalno zdravje in potencial svojih otrok, se morate prepričati, da ti procesi delujejo harmonično. Vse kar bo delovalo manj kot optimalno, se lahko kaže kot izguba neke funkcije, kar se opazi kot izguba energije, slab spanec, slab imunski sistem, slaba koncentracija, razdražljivost, splošna vnetja in bolečine, slabša sposobnost regeneracije, večja nagnjenost k poškodbam in še več. Če se organizem pusti predolgo časa v stanju slabšega delovanja, lahko to vodi k pojavu kroničnih težav.

Epigenetski test malčki in otroci

Program ”Malčki in otroci” je oblikovan tako, da pomaga odkriti mnoge izmed pogostih okoljskih dejavnikov, ki lahko vodijo k zmanjšanju optimalnega izražanja genov vašega otroka, poslabšanju metabolizma in encimskih procesov.

Program vas opremi z 90 dnevnim načrtom, ki vam bo pomagal okrepiti otroka preko prehranskih nasvetov.

Optimizacija je proces prebujanja, v katerem boste prepoznali kako okoljski dejavniki vplivajo na vašega otroka in njegove funkcije.

Cenik storitve

Malčki in otroci

Epigenetski test z zdravniško obravnavo.
247,00
Rezerviraj
Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.