Klasična masaža

Klasična masaža je sproščanje napetih mišic telesa z različnimi masažnimi prijemi.

Moč: nizka - srednja
Namen: sprostitev, prekrvavitev
Klasična masaža

Ko zapreš svoje oči in si predstavljaš svojo naslednjo masažo, kaj vidiš?
Za marsikoga je to prizor sproščanja: ležiš na masažni mizi, nežna glasba igra v ozadju, medtem ko terapevt nežno gnete tvoj hrbet in ramena.

Ta tradicionalen prizor, ki ga poznamo pod imenom klasična masaža, je eden bolj populanih različic masaže. Temelji na zdravilni moči dotika. Če ste kdaj bili na sproščujoči masaži, je zelo velika verjetnost, da ste že bili deležni ene od oblik klasične masaže.

Pri tem tretmaju je glavni cilj sprostitev. Pri klasični masaži uporabljajo terapevti mehke, dolge gibe s katerimi ogrejejo in sprostijo telo.

Vendar pa je ta vrsta masaže veliko več, kot le lahkoten in nežen dotik. Ko so mišice ogrete, bo terapevt uporabil različne tehnike, ki bodo delovale globlje. To vključuje gnetenje mehkih tkiv, trenje, ki pomaga sprostiti napetost v sklepih in ostale tehnike, ki pospešujejo cirkulacijo in pomagajo pri razgradnji zakrčenega ali zabrazgotinjenega tkiva.

Dr. Peter Henry Ling, švedski zdravnik, je zaslužen za nastanek takšnega načina masaže, vendar pa le-ta ne vključuje le švedskega vpliva. Ta masaža je skozi čas združila tehnike iz Kitajske, Indije, Egipta in Grčije. Klasična masaža združuje najboljše iz vidika zdravilnega dotika: je terapevtska IN sproščujoča.

V našem Terapevtskem centru, lahko stranke klasično masažo tudi nadgradijo. Lahko si izberejo masažo s toplim arganovim olje ali pa si izberejo močnejšo različico, masažo globokih tkiv.

Cenik klasične masaže

30 minut

28,00
Rezerviraj

45 minut

35,00
Rezerviraj

60 minut

44,00
Rezerviraj

90 minut

55,00
Rezerviraj

120 minut

68,00
Rezerviraj

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.