Intenzivna masaža

Kako poteka Intenzivna masaža?

Najprej si pogledamo splošno sliko, kako vaše telo deluje, kako se premika in opazujemo kako lahko ena težava povzroči težave tudi drugje v telesu.

To nam pomaga sistematično prepoznati vzrok za bolečino ali omejitev gibanja določenega dela. Ko to ugotovimo, kombiniramo manualno terapijo in posebne vaje, da ustvarimo trajne spremembe.

Ker nam je pomembno, da razumete kaj se dogaja z vašim telesom, vam tudi razložimo kaj počnemo in kakšen rezultat pričakujemo.

Masažna terapije pri kateri sodelujete!

Upoštevajte, da to ni običajna masažna terapija, saj bodo naši terapevi med manualno terapijo potrebovali vaše sodelovanje.

To pomeni, da se boste skozi obravnavo vstajali, hodili in se osredotočili na gibe, skozi katere vas bomo vodili. Če iščete terapijo, ki vam bo prinesla rezultate, ste na pravem mestu.

Nosite športna oblačila oz nekaj v čem vam bo udobno se gibati, ampak, da imamo lahko še vedno stik z vašo kožo. Priporočljivo je, da imate s seboj tudi kratke hlače.

Intenzivna masaža

Cenik

30 minut

2400

45 minut

3100

60 minut

3900

90 minut

4900

Darilni bon

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.