Fizioterapija

Opazovanje telesa igra ključno vlogo.

Pri nas velja prepričanje, da je vse povezano med seboj, zato se pri fizioterapiji vedno lotimo opazovanja telesa kot celote, kako stojite, kako se gibate, opazujemo kako težava nekje, vpliva na druge dele telesa.

Telo je povezano in kadar se nekje podre struktura, gre težava, če se jo ne sanira, naprej kot bi podirali domino kocke.

Samo s celostnim pristopom lahko določimo vzrok vaših težav in vam pomagamo tako, da odpravimo bolečine, izboljšamo gibljivost in predvsem preprečimo, da bi se težave ponovno pojavljale.

Fizioterapija z dolgoročnim učinkom.

Delamo z aparaturami, ki so najnovejše na svojem področju in jih uporabljajo pri zdravljenju vrhunskih športnikov. Te kombiniramo z manualnimi tehnikami in terapevtskimi vajami in tako dosežemo dolgoročen učinek.

S takšnim pristopom dosežemo boljše rezultate v krajšem času, kar pomeni, da potrebujete manj terapij in posledično vas te stanejo manj.

Ker nam je pomembno, da razumete kaj se dogaja z vašim telesom, vam skozi fizioterapijo tudi razložimo kaj počnemo, zakaj počnemo in kakšen rezultat pričakujemo.

Celotna obravnava se vedno izvaja 1 na 1 z vašim terapevtom, ki je z vami ves čas obravnave.

Fizioterapija

Cenik

Fizioterapevtski pregled

25

Individualne terapev. vaje 30 minut

25

Individualne terapev. vaje 45 minut

30

Mala obravnava 30 minut

30

Srednja obravnava 45 minut

38

Velika obravnava 60 minut

46

Darilni bon

Podarite nepozabno darilo. Darilne bone in darilne pakete lahko po svojih željah izberete sami za katerokoli storitev ali izbrano vrednost, ki jo obdarjeni Unovči sam. Lahko pa preprosto podarite vrednostni darilni bon, s katerim bo obdarjena oseba izbrala svoje najljubše tretmaje po lastnih željah.

Presenetite z unikatnim darilom v paleti različne ponudbe. Podarite boljše telesno počutje, zmanjšanje stresa in boljše zdravstveno stanje.

Darilne bone lahko naročite preko vseh naših kontaktov, jih prevzamete osebno ali pa vam jih pošljemo po pošti.

Darilni boni veljajo 6 mesecev.