Naš zasebni SPA vam poleg intime, ponuja spokojno atmosfero za vašo psihično in fizično sprostitev, kjer si spočijete od hitrega vsakdana in ukradete trenutke, ki so samo vaši.

V našem zasebnem SPA boste lahko uživali v toploti finske savne, ovili telo v lahkotno zeliščno paro in uživali v blagi aromi, ki vam čisti dihalne poti. Save so zgrajene iz vrhunskega lesa, kanadskega hemlocka, kanadske cedre in afriškega abachija, ki zagotavljajo prijeten občutek. Savne imajo vgrajene široke ležalne površine, kar vam omogoča večje udobje in sproščenost, brez da se morate stiskati na mali površini.

Čisto zase boste lahko uživali tudi v dišeči topli brbotajoči vodi. Na voljo imate profesionalne zračne in vodne šobe, ki si jih lahko po želji nastavite od zelo močne do zelo šibke, lahko jih tudi popolnoma izključite. V želji, da vam ponudimo najboljše, smo se odločili za HotSpring jacuzzi, ki je vodilna blagovna znamka med jacuzziji na svetu. Imajo najmodernejši dizajn, posebno patentirano tehnologijo in so izdelani iz visoko kakovostnih materialov.